Holiday Suites Resort Zeebrugge

Het vakantiepark telt 360 suites en is een van de grootste vakantieverblijven aan onze kust. Met dit vastgoedproject wordt er ingespeeld op het tekort aan kwalitatieve vakantieverblijven aan onze kust. Bovendien is het zeer centraal gelegen. Met de wagen bent u zo op weg naar Brugge of andere badsteden aan onze Belgische kust. Het openbaar vervoer is gelegen op slechts 100 meter van het resort.

Het Holiday Suites Resort beschikt over 3 verschillende types van verblijven vanaf 2 tot 6 personen per verblijf. Van praktische studio tot stijlvolle suite met twee aparte slaapkamers en terras, de mogelijkheden zijn enorm. Dit maakt dat er voor elke particuliere investeerder verschillende formules mogelijk zijn. Over deze verschillende beleggingsmogelijkheden leest u meer bij beleggen.

                                              >>> Ontdek de suites

Uitrusting

Het resort beschikt over twee verwarmde buitenzwembaden met terras. In de toekomst komt hier ook een fitnesscentrum en wellness area bij. In de omgeving kunnen de gasten ook pétanque spelen en tennissen. Naast deze faciliteiten beschikt het resort over een geweldige ligging. Het brede zandstrand met een groot aanbod aan sportactiviteiten, ligt op wandelafstand van de accommodatie.

Inspelend op de unieke ligging met veel zakentoerisme zijn er in het resort meerdere seminarie ruimtes voorzien om te vergaderen of indien gewenst,  evenementen en recepties te organiseren. Dit maakt het voor u als potentiële investeerder interessant en veilig om te beleggen vakantiesuites.

                                              >>> Hoe investeren